_appendLine and _appendText

Topics related to the TouchControl Server software.
Post Reply
jonz
Posts: 6
Joined: Sat Dec 22, 2018 11:06 pm

_appendLine and _appendText

Post by jonz » Fri May 17, 2019 10:16 pm

These text field functions seem to behave differently after the latest update of the iOS app and Windows server. I have a script button that calls _appendLine 5 times. Before the update those calls resulted in 5 lines of text written to a text field. After the update only one line. the last line appended, is written to the text field. It's as if _appendText and _setText now have the same behavior. Is this a bug or is there something I can do in my script to fix this?

User avatar
Dave
Site Admin
Posts: 82
Joined: Mon Dec 01, 2014 12:41 pm
Contact:

Re: _appendLine and _appendText

Post by Dave » Fri May 17, 2019 10:30 pm

Thanks for letting me know. I will check into it and let you know back here what I find.

Dave

User avatar
Dave
Site Admin
Posts: 82
Joined: Mon Dec 01, 2014 12:41 pm
Contact:

Re: _appendLine and _appendText

Post by Dave » Sat May 18, 2019 5:34 am

I found and fixed the issue. If you use the Windows server, please download the new version (9.5.9) from the web site. If you use the Mac server, unfortunately you will need to wait for Mac version 1.7, which should be out sometime next week. Sorry for the problems, and thanks again for reporting that!

Dave

jonz
Posts: 6
Joined: Sat Dec 22, 2018 11:06 pm

Re: _appendLine and _appendText

Post by jonz » Tue May 21, 2019 6:23 am

That fixed it! Thanks Dave for the great product and support.

Post Reply