Search found 16 matches

by fxwegr
Sat Feb 18, 2017 12:39 pm
Forum: TouchControl Server
Topic: TC app does not reconnect to the server.
Replies: 6
Views: 2593

Re: TC app does not reconnect to the server.

I've tried sending a mail to support@touchapptech.com and received this answer:

'support@touchapptech.com' am 18.02.2017 13:02
550 Blacklisted file type in attachment archive detected
by fxwegr
Fri Feb 17, 2017 1:31 pm
Forum: TouchControl Server
Topic: TC app does not reconnect to the server.
Replies: 6
Views: 2593

Re: TC app does not reconnect to the server.

Here is some more information about what I do in the activity: I have defined a power toggle button which executes in state 1 (power on) an AHK button and executes in state 2 (power off) an ET button. The AHK button is instrumented with an WOL command. The ET button sends an power off event to Event...
by fxwegr
Thu Feb 16, 2017 6:22 pm
Forum: TouchControl Server
Topic: TC app does not reconnect to the server.
Replies: 6
Views: 2593

Re: TC app does not reconnect to the server.

First: S3 is one of the Windows power states. S3 equals to sleep/suspend. For more information look here: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa373229(v=vs.85).aspx OK I will try to describe the faulty process as exactly as possible. I try it with a textual description: 1.) I st...
by fxwegr
Wed Feb 15, 2017 7:33 pm
Forum: TouchControl Server
Topic: TC app does not reconnect to the server.
Replies: 6
Views: 2593

TC app does not reconnect to the server.

Hi Dave, when I suspend my windows system (S3) using a TC activity, and I do not leave the activity window, then I can wake up the PC using a WOL command, but not suspend the WIN PC again. The TC app loses the connection to my router. It looks like a reconnect problem. In the documentation I find so...
by fxwegr
Tue Feb 14, 2017 3:16 pm
Forum: TouchControl Server
Topic: AutoExec / On Load button
Replies: 2
Views: 1409

Re: AutoExec / On Load button

Oh yes..... The squirrel has a hard time feeding itself! :idea:
by fxwegr
Mon Feb 13, 2017 6:36 pm
Forum: TouchControl Server
Topic: AutoExec / On Load button
Replies: 2
Views: 1409

AutoExec / On Load button

Hi Dave,
how can I configure an button as an AutoExec/On Load button for an activity . This button should start as soon as the activity is loaded.
by fxwegr
Fri Feb 10, 2017 3:36 pm
Forum: TouchControl App
Topic: Helper function '_setIcon()' does not works properly.
Replies: 4
Views: 2028

Re: Helper function '_setIcon()' does not works properly.

The two functions now work as they should. At this point: Thank you for your great work! :)
by fxwegr
Fri Feb 10, 2017 3:27 pm
Forum: TouchControl App
Topic: Wake on LAN trouble
Replies: 3
Views: 1676

Re: Wake on LAN trouble

>>There cannot be a space between WOL and the opening bracket.<<

That was the problem. Thank you for this great hint. I am very relieved, with the WOL function stands and falls my project.
by fxwegr
Wed Feb 08, 2017 12:22 pm
Forum: TouchControl App
Topic: Wake on LAN trouble
Replies: 3
Views: 1676

Wake on LAN trouble

Hi Dave, sorry but I need your help again, the Wake on LAN function does not work as expected. If I run an eventrigger button executes an broadcast WOL command, I get an connection error. Normally no IP address or port is needed to send a magic packet to a LAN adapter. So I do not understand why I g...
by fxwegr
Sun Feb 05, 2017 3:19 pm
Forum: TouchControl App
Topic: Helper function '_setIcon()' does not works properly.
Replies: 4
Views: 2028

Helper function '_setIcon()' does not works properly.

Hi Dave,
I have a problem with the _setIcon() function:

On my iPad, when I invoke the TC app, the _setIcon() function starts to set an icon only after expiration of about one minute. After that the function works as expected.

Can I solve the problem myself, or is this a case for the developer?